Felhívás!

Szerdától két meccsre is lehet belépőt váltani

Szerdától két meccsre is lehet belépőt váltani Sport

A felvidéki kiszállásról hazatért Sepsi OSK labdarúgócsapata már javában készül a hétvégi bajnoki fordulóra, a klub pedig hivatalos közösségi oldalán értesítette szurkolóit, miképpen vásárolhatnak jegyet a soron következő két hazai találkozóra, az Astra elleni szombati és a FCSB elleni december 5-ei mérkőzésre.

 

A Hivatásos Labdarúgó-liga tájékoztatása szerint a Sepsi OSK szombaton 16 órakor csap össze az Astra Giurgiu-val, november 30-án 17.30-tól a Jászvásári Poli CSM vendége lesz, december 5-én 20 órától a FCSB-t fogadja, december 10-én 17.30-tól pedig az FC Botoșani látogat Szentgyörgyre. A piros-fehérek december 16-án a Dunărea Călărași otthonában mérkőznek 14 órától, majd az idei utolsó játéknapon, december 20-án a Concordia Chiajnát fogadják 20 órától.

 

„A Sepsi OSK november 21-én, szerdán indítja a jegyértékesítést az Astra Giurgiu (november 24.), valamint az FCSB (december 5.) elleni két hazai bajnokira. Felhívjuk a szurkolók figyelmét arra, hogy az FCSB elleni mérkőzésre nem lehet külön jegyet váltani, csak az Astra Giurgiu elleni találkozóval kombinálva! Ugyanakkor az FCSB elleni meccsre legfeljebb annyi darab belépőt lehet vásárolni, mint amennyit a Sepsi OSK – Astra Giurgiu mérkőzésre váltanak. Jegyek válthatók szerdán, csütörtökön és pénteken 10–12 óra és 15–17 óra között, valamint az Astra Giurgiu elleni mérkőzésre csütörtök déltől online is a www.eventim.ro honlapon” – állt eredetileg a klub közösségi oldalán.

Ez joggal keltett felháborodást a szurkolók körében, akik úgy vélik, kötelezni akarják őket, hogy mindkét meccsre elmenjenek, holott nem biztos, hogy ez megoldható számukra. Kertész Dávid, a klub alelnöke bejegyzésben reagált a kifogásokra, állítása szerint azért született ilyen döntés a jegyeladással kapcsolatban, mert el szeretnék kerülni, hogy az FCSB-szurkolók elkapkodják a belépőket. Emiatt árulják „csomagban”, de közölte, hogy az Astra Giurgiu elleni meccsre külön is lehet belépőt vásárolni, mint ahogy a fővárosiak elleni találkozóra is – a fennmaradó helyek függvényében.

 

Később a klub is pontosított: „Ezen döntéssel azon szurkolóknak kívánunk kedvezni, akik minden mérkőzésen a csapatunkat támogatják, lehetőséget biztosítva arra, hogy ne kelljen kétszer sorba állniuk. A későbbiekben lehet külön belépőt vásárolni a FCSB elleni mérkőzésre is, a megmaradt helyekre december 3-án indítjuk a jegyértékesítést” – adták hírül.

 

Labdarúgás, I. liga, a 16. forduló műsora: pénteken 20.30-tól Bukaresti Dinamo – Medgyesi Gázmetán; szombaton 16 órától Sepsi OSK – Astra Giurgiu, 18.30-tól Concordia Chiajna – Kolozsvári CFR; vasárnap 13.30-tól Dunărea Călărași – FC Hermannstadt, 17.30-tól FC Voluntari – FC Viitorul, 20.30-tól Jászvásári Poli CSM – FCSB; hétfőn 20.30-tól FC Botoșani – Krajova.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. november 20., 8:06
    ÉRTÉKELÉS: 3

    Milyen kellemes lesz a sor mellol este kilenckor nezni a tv-bol a wcsb-t. Cinikussag a javabol, lehetett gondolni, hogy valami marhasagot kitalalnak. Sorrel halat mar vettem, de astrat wcsb-vel nem fogok. Mesekkel jonnek, habar meg lehetne egyszeruen oldani a szemelyik felmutatasaval. Meg hogy a meccs elott lehet arra is jegyet venni….