Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Teremlabdarúgás – II. liga

2–2-es döntetlent játszott a KSE Futsal vasárnap este a vendég Gyergyóremetei Kereszthegy ellen a kézdivásárhelyi sportcsarnokban a teremlabdarúgó II. liga 7. fordulójában. A rövid cserepaddal rendelkező kézdiek hiába uralták a végjátékot, a győzelmet érő találatot nem tudták megszerezni.

A Farkas – Kanyó, Gáll, Gajdó T., Veress (cserék: Barbócz, Bukur, Gajdó G.) felállásban pályára lépő KSE Futsal Gáll Attila révén szerzett vezetést, de az előnyük nem tartott sokáig, mert a vendégektől Puskás Áron még szünet előtt kiegyenlített (1–1). A második játékrész elején a jól kontrázó Kereszthegy számára Sándor Levente volt eredményes (1–2), de erre Kanyó Szilárd válaszolt (2–2).

 

A végjátékban letámadta ellenfelét a céhes városi együttes, de hiába, a labda hol a kapufában, hol a gólvonalon akadt el, a két Gajdó, Tamás és Gotthárd próbálkozásait nem koronázta siker. A vendégek is eldönthették volna a találkozó sorsát a 37. percben, azonban kihagyták a ziccert. Maradt az 2–2, ez volt a kézdiek első döntetlenje az idényben. A KSE Futsal vasárnap 13 órától a Fortius Buzău vendége lesz.

 

– Sajnos az utóbbi időszak sérüléshulláma miatt nagyon rövid a cserepadunk, ilyen körülmények között kicsit higgadtabban kellett volna játszanunk, tartalékolni az energiánkat, de nagyon akartuk a győzelmet, sajnos, a döntő pillanatokban nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket. Így is ott vagyunk az élbolyban, és a hátralevő két meccsből is megpróbáljuk kihozni a maximumot a jelen körülmények közepette – nyilatkozta Gazda József edző.

 

Teremlabdarúgó II. liga, a 7. forduló eredményei: Marosvásárhely – Galaci United II. 2–2, Segesvári Pro-Tineret – Fortius Buzău 2–11. Az Inter Gyergyó és a Ceahlăul állt. Az élboly: 1. Marosvásárhely 12 pont, 2. Fortius 12, 3. KSE 10, 4. Galac II. 9.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük