Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A jövő kézilabdázói

A jövő kézilabdázói Sport

A Rotiş-Nagy Gabrielláról elnevezett kupaverseny 11. kiadását bonyolították le szombaton és vasárnap a sepsiszentgyörgyi Vadász utcai sportteremben. A Sepsiszentgyörgyi ISK és Szerző Árpád által szervezett kézilabdatorna ifjúsági 4-es, azaz 2006-ban született kislányoknak szólt.

 

Az eseményt megtisztelte jelenlétével az egykori legendás játékos, aki a Sepsiszentgyörgyi ISK-nál szerzett alapok után megfordult a Brassói Rulmentul-nál, a dániai Slagelse-nél, a bécsi Hypo-nál és a Győri Audi ETO-nál , ez utóbbival 2008-ban BL-döntőig jutott. Gabriella igazi példakép módjára szurkolta végig a tornát, biztatta és jó tanácsokkal látta el a jövő kézilabdázóit.

A kétnapos viadal a hatpontos Brassói Corona győzelmével zárult, 2. HC Comăneşti 4, 3. Sepsi ISK 2, 4. Galaci United 0. A Sepsi ISK eredményei: 22–14 a Galaci Uniteddel, 21–27 a Coronával, 15–20 Comăneşti-tel. A torna végén külön díjazták a csapatok legjobb játékosait: Dumitru Raisát (Brassói Dinamo), Chiriac Dariát (Comăneşti), Sreșină Miriamot (Galac) és Bardocz Szilviát (Sepsi ISK).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük