Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Székesfehérváron folytatja

Székesfehérváron folytatja Sport

Most már hivatalos: a szatmárnémeti Rus Adrián a MOL Vidi FC (július 1-től Mol Fehérvár FC) labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 23 éves védő gyakorlatilag visszatér a magyar élvonalba, miután a Balmazújváros játékosaként már játszott az NB1-be.

A labdarúgót tavaly nyáron leigazolta a Puskás Akadémia, de egyből kölcsönadta a Sepsi OSK-nak, a sepsiszentgyörgyiekkel a hatodik helyen zárta a bajnokságot. Rus Adrián a legutóbbi idényben 16 tétmérkőzésen lépett pályára az OSK-ban, míg az NB I-ben korábban 30 meccsen játszott.

Rus – aki román és magyar kettős állampolgár – az U21-es román válogatott tagjaként jelenleg Olaszországban szerepel a korosztályos Európa-bajnokságon, ma 19 órától Németországgal csapnak össze az elődöntőben (élőben a TVR 1-en).

Hirdetés
Hirdetés

„Boldog vagyok, hogy Magyarország legjobb csapatában folytathatom a pályafutásomat. Óriási előrelépés ez a karrieremben, izgatottan várom, hogy elkezdődjön az új idény – fogalmazott Rus Adrián a molvidi.hu-n.

A Szatmárnémeti LPS-nél és a Szatmárnémeti Olimpiánál nevelkedett középhátvéd most bemutatkozhat az Európa Ligában is. A fehérváriak a selejtezősorozat első fordulójában július 11-én lépnek pályára Podgoricában az FK Zeta vendégeként.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük