Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szánkózni Sugásfürdőn

Szánkózni Sugásfürdőn Sport

Szívesebben írnánk, hogy lehet sízni Sugásfürdőn, de azt egyelőre nem lehet. Mindösszesen tíz centiméter hó hullott, abban több százan szánkóztak a hétvégén, de sízni – jó esetben – január 2-ától lehet.

Bodor Lóránd, a pályát üzemeltető Sepsi Rekreatív vezetője, azt mondja: ha a hőmérséklet mínusz 4 Celsius-fok alatt marad, szilveszter éjszakáján is működni fognak a hóágyúk, hogy csütörtökre „pálya legyen”.

– Az előrejelzések szerint legalább tíz napig hideg lesz, így van esélyünk arra, hogy elég havat szórjunk a pályára, hogy sízni lehessen – nyilatkozta Wagner Attila üzemeltetési igazgató. 

Ha tehát lesz hó (lásd: http://www.rekreativ.club/net/sikozpont.php#webcam), kis szerencsével egész vakációban lehet majd csúszni, naponta 9-től 21 óráig. Az úgynevezett nagy sípálya 560 méter hosszú, 150 méteres szintkülönbséggel, a felvonó 4 lejbe kerül (négy pontot használ el), 18 év alatt és 60 év fölött 3 lej. A kis sípálya 250 méter hosszú, 65 méter a szintkülönbség, a felvonó szintén 4 lejbe kerül (3 pontot használ el), 18 év alatt és 60 év fölött 3 lej, 130 centiméteres magasságig ingyenes. A bérletek ára tavalyhoz képest nem változott: a 12 pontos 9, a 60 pontos 36, a 120 pontos 60, a 360 pontos 151 lejbe kerül.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük