Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sikerélményt nyújtanak

Sikerélményt nyújtanak Sport

Biztosan lesz folytatása a Füstölő Aszfaltnak – véli bizakodóan Oláh Attila paralimpikon kerékpáros, a Kendu Egyesület vezetője. A nyár végi mini paralimpia immár a negyedik kiadásán van túl, és évről évre bebizonyosodik ennek létjogosultsága.

Hirdetés
Hirdetés

„Kimondottan a fogyatékkal élőknek és a speciális nevelést igénylő személyeknek szól ez a rendezvény, idén 58 versenyző állt rajthoz. Mindannyian sikeresen teljesítették a kijelölt útvonalat, itt mindenki győztes volt, a végén mindenkit díjaztunk emléklappal és éremmel, és megkóstolhatta a Nők Egyesülete által készített finom gulyást” – részletezte Oláh Attila, hozzátéve, hogy a magyar kormány által is támogatott megmozduláson közel 200 személy volt jelen. A cél ezúttal is az volt, hogy a mozgás mellett a résztvevők jól érezzék magukat, sikerélményben legyen részük és új ismeretségekre tegyenek szert.

„Hálásan köszönjük a partnereinknek az odaadó, gyors és precíz munkát, amit belefektettek abba, hogy egy csodálatos rendezvényt hozzunk létre, jövőre is számítunk a versenyzőkre, tele vagyunk ötletekkel az 5. Füstölő Aszfaltra!” – ígérte Kézdivásárhely egyetlen paralimpikonja.

Fotó: Kendu Egyesület

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük