Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Érmekkel zárták az évet

Tusnádfürdőn rendezték az év utolsó cselgáncsversenyét, a Sólyomkő-kupát, amelyen kitettek magukért a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub dzsudokái, több dobogós helyezést szerezve. Az U10-es korosztályban Tamás Zenkő (28 kg) és Kosztándi Ákos (38 kg) első, Füstös Csongor (21 kg) és Voina Alex (27 kg) második, Nyáguly Csanád (23 kg) pedig harmadik helyen végzett. Az U12-es korosztályban Gazda Bence (30 kg) második lett, csakúgy, mint az U14-esek között Zoller Botond (50 kg) és Nyáguly Sándor (66 kg).

Belgiumi ellenfelet kapott a Sepsi-SIC

Befejeződtek a csoportküzdelmek a női kosárlabda Európa-kupában, a Sepsi-SIC a papírformát igazolva csütörtökön este magabiztosan legyőzte a sereghajtó Bursa Uludag Basketbol csapatát (92–58), és megnyerte az E jelű kvartettet. A rájátszásában, a legjobb 16 közé kerülésért a Sepsi-SIC ellenfele az a belgiumi Basket Namur Capitale csapata lesz, amely a G-csoport harmadik helyén végzett két győzelemmel és négy vereséggel. Az odavágót január 5-én Belgiumban rendezik, a visszavágóra pedig január 12-én kerül sor a Sepsi Arénában. Az NKA Universitas Pécsi EAC a szlovák Piestanske Cajkyt, a SERCO UNI Győr pedig a török Galatasarayt kapta ellenfélül.

A hét közepén érkezik a Steaua

Egy hét alatt négyszer találkozott a Gyergyói Hoki Klub és a Háromszéki Ágyúsok. Az elsőt az Ágyúsok nyerték, 5–5-ös rendes játékidő után büntetőkkel, majd három gyergyói győzelem következett, 4–3-as, 3–1-es és pénteken este 3–0-s eredménnyel. Romániai jégkorong-bajnokság, alapszakasz: Gyergyói HK–Háromszéki Ágyúsok 3–0 (1–0, 1–0, 1–0), gólszerzők Sébastien Sylvestre (10.), Fejes Nándor (34.) és Csiszér Ádám (55.). A hétvége másik két találkozóján: Bukaresti Steaua–Bukaresti Sportul Studențesc 13–1 és 15–2.

A további program: ma 18.30-tól Galaci CSM–Csíkszeredai Sportklub, kedden 18.30-tól Galaci CSM–Csíkszeredai Sportklub és Gyergyói HK–Brassói Corona, szerdán 18.30-tól órától Háromszéki Ágyúsok–Bukaresti Steaua, csütörtökön 18.30-tól Háromszéki Ágyúsok–Bukaresti Steaua.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük