Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Egy érem az ISK-nak

A Sepsi ISK birkózói egy bronzéremmel és három ötödik helyezéssel tértek haza az ifjúsági II-es korosztály számára kiírt sportiskolás országos bajnokság resicabányai döntőjéről. A Hatos Péter, Kertész Dávid és Kertész Beáta edzette birkózók közül nyolcan harcolták ki a resicabányai döntőn való indulási jogot, ám csak heten vettek részt a hétvégi megmérettetésen. Jó szereplésüknek köszönhetően a sepsiszentgyörgyi csapat négy birkózója vívhatott kisdöntőt, azonban csak egyikük állhatott fel a dobogó legalsó fókára. A 43 kilogrammos súlycsoportban szőnyegre lépő Török Emese bronzéremmel zárt, míg Csatlós Krisztián (45 kg), Sándor Tamás (51 kg) és Ilyés Norbert (110 kg) ötödik lett.

„Tapasztalatszerzésnek mindenképp jó volt ez a verseny, ha azt vesszük figyelembe, hogy a csapat nagy része 2007-es korosztályú. Tanítványaimtól az U15-ös Román-kupán várok jobb eredményt” – nyilatkozta Kertész Dávid, aki teljes egészében elégedett birkózói teljesítményével. 

Biztató szereplés a jövőre nézve

A Sepsi ISK asztalitenisz-szakosztályának lánycsapata – Tóth Vivien, Dénes Anna, Farkas Yvett és Isar Raluca – március derekán Moinești-en állt asztalhoz a felnőtt csapatbajnokságban. A lányok egy győzelemmel (3–1 Giurgiu ellen) és három vereséggel (1–3 Újszentessel, 2–3 az ACSOV Pantelimonnal és 2–3 Râmnicu Sărattal) zárták a visszavágó fordulót, így csoportötödikként fejezték be a 2021–22-es szezont a 2. szériában. 

Gáll Lajos Futónap új helyszínen

Két év kényszerszünet után a megyeszékhelyi Gáll Lajos Futókör ismét megrendezi a már hagyományossá vált szezonnyitó versenyét, a Gáll Lajos Futónapot. Április 30-án 10 órától új helyszínen, a Rétyi Nyírben várják a futás szerelmeseit, ahol két távon – 6 vagy 18 km – mérhetik össze állóképességüket, gyorsaságukat. A viadalon bárki részt vehet, legyen amatőr vagy leigazolt sportoló. Mindkét táv korosztályai (férfiak, nők): 20 évig, 20–29, 30–39, 40–49, 50–59 év között és 60 év fölött. A nevezési díj 50 lej, jelentkezni online a my-run.ro oldalon lehet. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük