Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Egy győzelem, egy vereség

Kolozsvári buboréktornán egy győzelemmel, illetve egy vereséggel kezdte az alsóházi rájátszást a KSE Futsal az élvonalbeli teremlabdarúgó-bajnokságban.

Mint ismeretes a playoutban az alapszakasz utolsó három együttese küzd egymás ellen a bennmaradásért. Mindhárom csapat célja az utolsó hely elkerülése, tudniillik a sereghajtó osztályozót kell vívjon a 2. Liga ezüstérmesével az élvonalbeli pozícióért. A Gazda József által felkészített teremlabdarúgók pénteken a házigazda Kolozsvári Clujana ellen mérkőztek az első körben, a céhes városiaknak – az alapszakaszhoz hasonlóan – ezúttal sem jelentett gondot a kincses városiak legyőzése. A Májai – Gáll, Damian, Gajdó, Becze (cserék: Albu, Pakucs, Rancz, Barbócz) alkotta KSE Futsal jó játékkal, magabiztosan múlta felül a kolozsvári együttest. Pakucs Norbert kezdte meg a gólgyártást a kék-fehérek számára, majd Gáll Attila és Barbócz Norbert is beköszönt, míg a hazaiak az első játékrész vége előtt szépítettek (1–3). A második félidőben tovább növelte előnyét a kézdi alakulat, Gajdó Tamás és Becze Tamás is eredményes volt, a kolozsváriaknak pedig ismét csak egy gólra futotta, így alakult ki a 2–5-ös végeredmény.

A szombati mérkőzés merőben másképp alakult, a felkészülési időszak dandárjában levő kézdieken kiütközött a fáradtság, és 4–0 arányban fejet hajtottak a csoportelső Luceafărul Buzăuval szemben. A második teremtorna március 20–22. között esedékes, valószínűleg Kézdivásárhelyen.

Teremlabdarúgás, 1. Liga, alsóházi rájátszás, az első buboréktorna eredményei: Kolozsvári Clujana – KSE Futsal 2–5 (1–3), KSE Futsal – Luceafărul Buzău 0–4 (0–2), Luceafărul – Kolozsvár 3–1 (1–0). A playout állása: 1. Buzău 9 pont, 2. KSE 5, 3. Kolozsvár 1.

Udvarhely nyert az edzőmeccsen

A két harmadosztályos székely focicsapat szombati edzőmérkőzésén a Székelyudvarhelyi FC 1–0-ra nyert a többnyire ifjúsági játékosokkal kiálló Kézdivásárhelyi SE ellenében. A héten edzőtáborozó céhes városiak szombaton 11 órától újra összecsapnak a Hargita megyeiekkel, de előtte szerdán 17.30-tól Zernyesttel mérkőznek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük