Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Balszerencsés második félidő

Kedden este zárult a labdarúgó II. liga 5. fordulója, a záró meccsen az éllovas FC U Craiova 2–1-re nyert a vendég CSM Slatina ellen. Az első félidőben az oltyánok két büntető révén 2–0-ra vezettek, míg a vendégeket a 73. percben megfosztottak egy jogos tizenegyestől, a végjátékban azonban szépítettek. Az FK Csíkszereda szünetben két találattal vezetett Bákóban, de a második félidőben mutatott gyenge játéka miatt végül 3–2-es vereséget szenvedett az ötödik játéknapon. Labdarúgó II. liga, 5. forduló, eredmények: Temesvári ASU Poli–Temesvári Ripensia 2–0, Gloria Buzău–Resicabányai CSM 0–1, Pandurii Tg. Jiu–CS Mioveni 1–2, Turris-Oltul Turnu Măgurele–Concordia Chiajna 3–2, Lénárdfalvi SK–Bukaresti Rapid 2–1, Bákói Aerostar–FK Csíkszereda 3–2, Petrolul Ploiești–Dunărea Călărași 0–1, Metaloglobus Bukarest–Kolozsvári Universitatea 0–0, FC U Craiova–CSM Slatina 2–1. Az Unirea Slobozia–Konstancai Farul mérkőzést elhalasztották. A 13 pontos FC U Craiova vezeti a II. ligát, két ponttal megelőzve a Temesvári ASU Polit és hárommal a Rapidot. Az FK Csíkszereda a tabella hátsó felében, a 15. helyen található. Az FK a következő fordulóban, szombaton 11 órától a Temesvári ASU Poli együttesét fogadja.

Sérülés hátráltatja

Serena Williams Achilles-ín-sérülés miatt visszalépett a francia nyílt teniszbajnokságtól. A hatodik helyen kiemelt amerikai játékos hétfőn megnyerte első fordulós mérkőzését, de szerdán közölte, hogy nem tudja folytatni a játékot. A volt világelső egyesben eddig 23 Grand Slam-tornagyőzelmet aratott, és a 2017-es Australian Open óta „üldözi” a 24.-et, amellyel beállítaná az ausztrál Margaret Court rekordját.

A pénz nem minden

A Manchester City nagy verést (5–2) kapott otthon a Leicester Citytől a PL 3. fordulójában. Erre reagálva a klub kedden bejelentette a Benfica középső védőjének, Ruben Diasnak a leigazolását. A játékosért 64,5 millió fontot fizettek a portugál együttesnek. Amióta Pep Guardiola irányítja a manchesteri csapatot, csak védőkre 390 millió fontot költött, de úgy tűnik ez sem elég, hogy betömje azt a lyukat, amit Vincent Kompany tavalyi távozása okozott.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük