Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

A második eset a klubnál

Sajtóértesülések szerint pozitív lett a FC Botoșani argentin középpályásának, Jonathan Rodrigueznek a koronavírus-tesztje. A felsőházi rájátszásban érdekelt együttes csapatkapitánya a keret másik argentin játékosával, Juan Bautista Casinivel a koronavírus-járvány okozta nehézségek miatt csak június 18-án tért vissza az országba, és rögtön karanténba vonultak, így nem találkoztak a csapat többi tagjával. Ez a második koronavírusos eset a moldvai együttesnél, korábban Petre Rădăuceanu csapatorvos is megbetegedhetett.

Silva még marad

A Bajnokok Ligája-idény végéig meghosszabbította szerződését a Paris Saint-Germainnel az együttes szezon végén biztosan távozó csapatkapitánya, Thiago Silva. A párizsiak hivatalos bejelentése szerint a 35 éves brazil mellett a kameruni Eric Maxim Choupo-Motinggal és spanyol Sergio Ricóval is a BL-szezon végéig, a francia válogatott Layvin Kurzawával pedig 2024-ig hosszabbítottak.

Thiago Silva már korábban bejelentette, hogy elhagyja a párizsi egyesületet, ugyanakkor a koronavírus-járvány miatt eltolódott szezont így még befejezi a csapattal, amely a BL-ben már bejutott a legjobb nyolc közé. Franciaországban a pandémia miatt idő előtt lezárták a Ligue 1 küzdelmeit, a PSG lett a bajnok, a párizsiak viszont még július 24-én a Francia Kupában a Saint-Etienne, egy héttel később pedig a Ligakupában az Olympique Lyon ellen gyűjthetnek be további két trófeát. A Bajnokok Ligája végső küzdelmeit Lisszabonban rendezik augusztus 12. és 23. között.

Jövő tavasszal lehet döntés arról, hogy lesz-e olimpia

Tokió kormányzója bizonytalan abban a tekintetben, hogy a jövő évre halasztott olimpiát karanténidőszak, illetve nemzetközi utazási egyezmény nélkül meg lehet-e rendezni. Koike Juriko azt mondta, a versenyzők, a hivatalos személyek és a szurkolók szabad mozgásának biztosítása a legfontosabb az olimpia és a paralimpia megrendezéséhez. A kormányzó kiemelte: a játékok megrendezésének előfeltétele, hogy a világ minden tájáról érkezhessenek emberek Japánba. Jelenleg azonban 111 országból tilos a beutazás a koronavírus-járvány miatt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük