Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Sportnevelés online térben

A Háromszéki Ifjúsági Tanács újdonságával, a HáritBoxOffice-szal az online térbe költözik. Első előadásuk ma 19 órától követhető élőben a HÁRIT Facebook-oldalán, témája a sportnevelés. Az ifjúsági szervezet több meghívottat is beharangozott, a Sepsiszentgyörgyi Iskolás Sportklubot Nemes Áron, a Sport-All Sport Egyesületet Vass Hunor, a Sepsiszentgyörgyi Királypingvineket Kernászt Huba, a Sepsi OSK-t Hadnagy Attila, a Sepsi–SIC-et Rusz István, míg a Bevezetés a sportba programot Miklós Ervin képviseli. Az est házigazdája: Kiss Bence (Friss FM).

Ha félbeszakad, lefújják

Amennyiben a koronavírus-járvány miatt ismét félbeszakadna az olasz labdarúgó-bajnokság, akkor nem hirdetnek győztest a Serie A-ban. A csapatok képviselői egyhangúlag úgy döntöttek, amennyiben nem tudják befejezni a bajnokságot, akkor a végső sorrendet rájátszással, vagy az előre meghatározott algoritmus alkalmazásával állapítják meg, de ez esetben nem avatnak bajnokot. A jelenlegi tervek szerint jövő szombattól folytatódna és augusztus 2-án érne véget a Serie A, amely március 9-én szakadt félbe. A befejezésre augusztus 20-ig van lehetőség. Az élvonalból még 12 forduló és további négy találkozó van hátra, a sorozatban kilencedik diadalára hajtó Juventus egy ponttal előzi meg az SS Laziót.

Ramos-ráadás

A Real Madrid egy évvel, 2022-ig meghosszabbítaná csapatkapitánya, Sergio Ramos szerződését. Sajtóhírek szerint Ramos és a klub már meg is egyezett, csak az aláírásuk hiányzik a szerződésről. A 34 éves védő 2005-ben igazolt a madridiakhoz a Sevilla együttesétől 27 millió euróért, 640 mérkőzést játszott eddig a Királyiaknál, ezeken összesen 92 gólt szerzett. A márciusban félbeszakadt spanyol bajnokság a hétvégén indul újra, az első meccset a két sevillai csapat, a Sevilla és a Real Betis játssza csütörtökön. A mérkőzéseket egyelőre zárt kapuk mögött rendezik, az atmoszférát mesterségesen próbálják megteremteni. Néhány régióban már megszüntették a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozásokat, ezekben lehetővé vált, hogy korlátozott számú drukker ott legyen a lelátókon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük