Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Túl sokat hibáztak

A magyar férfi kézilabda-válogatott döcögős játékkal 34–26-ra kikapott Portugália csapatától az olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság középdöntőjének negyedik, utolsó fordulójában, így nem jutott tovább csoportjából, és nem került be a torna legjobb hat csapata közé. Miklerék szinte biztosan lemaradnak az olimpiai selejtezőtornáról, míg a portugálok a németek ellen az ötödik helyért léphetnek pályára szombaton, Stockholmban.

Lehetőséget kaptak a fiatalok

Harmadik felkészülési mérkőzésén 1–0-s vereséget szenvedett a Sepsi OSK a bolgár első osztályú PFC Beroe Stara Zagorától a törökországi edzőtáborban. Leo Grozavu vezetőedző ezúttal is bizonyítási lehetőséget nyújtott a fiatal játékosoknak, emiatt több alapember egyáltalán nem játszott. A román élvonalbeli bajnokság nyolcadik és a bolgár Parva Liga hetedik helyezettje közötti összecsapás egyetlen találata az első játékrész végén született, a Beroe büntetőből szerezte meg a győztes gólt. A Sepsi OSK ezt megelőzően 1–0-ra legyőzte a lengyel Korona Kielcét, és 2–0-ra kikapott az azerbajdzsáni FK Zirától. A szentgyörgyiek ma délután játsszák utolsó barátságos mérkőzésüket az edzőtáborban, mégpedig az orosz élvonalbeli Arsenal Tula ellen.

Végeredmény: Sepsi OSK–PFC Beroe 0–1 (0–1). Gólszerző: Kamburov (43. – büntetőből). A Sepsi OSK kezdője: Niczuly – Bouhenna, Dimitrov, Dragomir, Andrezly, Vașvari, Deaconu, Celea, Safranko, Ștefan, Ștefănescu. Csereként játszott: Fejér – Velev, Popescu, Csiszér, Dumiter, Diaz, Kilyén, Vereș, Achahbar, Kovács.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük