Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Veteránok a pódiumon

Szombaton a KSE tekeszakosztályának veteránjai Ploieşti-en tették tiszteletüket a 60 év felettiek országos egyéni és tandem versenyében. Szereplésük bravúrosra sikerült, mivel tandemben bajnoki címmel, egyéniben pedig egy bronzéremmel hagyták el a tekepályát. „Óriási eredmény ez szakosztályunk számára, szeretném megköszönni az idősebb korosztályú játékosoknak a felkészülést és a példás hozzáállást, gratulálunk nekik!” – fogalmazott Várdó Olivér szakvezető. Végeredmény, egyéni: 1. Mierlita Matei (Baicoi SK), 2. Mailat Liviu (Talmácsi SE), 3. Dávid Géza (KSE); tandem: 1. Kiss Árpád – Dávid Géza (KSE), 2. Beuch Erhart – Cioaca Vasile (Talmácsi SE), 3. Mierlita Matei – Constantin Ioan (Baicoi SE).

BL-kedd

Egy pont elvileg eldöntheti a továbbjutás sorsát a Real Madrid javára, a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ma esti, utolsó előtti fordulójában. Az idei kiíráson nyögvenyelősen induló királyi gárda azt a párizsi csapatot fogadja, amely szeptemberben 3–0-s győzelmet mért rá, és jelenleg is százszázalékos mérleggel, kapott gól nélkül vezeti az A-csoport táblázatát. Ezután következik a belgiumi zárás Zinedine Zidane edző alakulatának, ahol a Club Brugge-nak még lehet majd esélye a végén beelőzni a Madridot, amennyiben győzni tud kedden Isztambulban, illetve a Real nem veri a PSG-t.

A Tottenhamnál debütálni fog Jose Mourninho, aki a harmadik angol csapat kispadján szerepel BL-csoportban: a Chelsea és a Manchester United után a tavalyi döntős együttest vezeti, amelynek odahaza a pontszerzés csak akkor jelent biztos továbbjutást, amennyiben a Bayern München ponttal tér haza Belgrádból.

Bajnokok Ligája, 5. forduló, mai program: A-csoport: Galatasaray – Club Brugge (19.55 óra), Real Madrid – Paris Saint-Germain (22.00); B-csoport: Crvena zvezda – Bayern München (22.00), Tottenham Hotspur – Olympiacos (22.00); C-csoport: Atalanta – Dinamo Zagreb (22 óra), Manchester City – Sahtar Donyeck (22 óra); D-csoport: Lokomotiv Moszkva – Bayer Leverkusen (19.55 óra), Juventus – Atlético Madrid (22 óra).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük