Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Írországban ragadtak ütőt

Írországban ragadtak ütőt Sport

November 22–23-án szervezték meg Dublinban az Ír Junior Open 2019-et, amely egy ifjúsági Grand Prix típusú fallabdaverseny volt. A tornára összesen 143 gyerek nevezett nyolc kategóriában.

Javarészt Írországból, Skóciából és Angliából érkezett versenyzők mérték össze felkészültségüket, de Hollandiából, Dániából, Belgiumból, Olaszországból és Kínából is neveztek sportolók. Romániát a Kovászna Squash SKE két játékosa, Dávid Márk (U15) és Bodor Bence (U17) képviselte. Bence két győzelemmel és ugyanannyi vereséggel a 10. helyet csípte meg, míg Márk egy győzelemmel és három vereséggel a 23. lett.

Hirdetés
Hirdetés

„Eléggé erős torna volt, amelyen két éve már részt vettünk, viszont akkor sokkal nagyobb volt a tudásbeli szintkülönbség köztünk és a helyiek között. Mindkét játékos nagyon ügyesen harcolt, elégedett vagyok az eredményükkel. Levonjuk a következtetéseket, és dolgozunk tovább, mert csak kitartó munkával lehet eredményt elérni” – értékelt Bara Hunor edző.

A Kovászna Squash SKE játékosait részben Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala támogatja. A fallabdázók következő megmérettetése az Ifjúsági Román-kupa lesz, amelynek december 13–15. között a brassói WePlay klub ad otthont.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások