Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Vb-érmek az MSK-nak

Vb-érmek az MSK-nak Sport

Remekül teljesítettek a sepsiszentgyörgyi sportolók az Abu-Dzabiban megtartott dzsiudzsicu-világbajnokságon, ahonnan egy arany-, két ezüst- és egy bronzéremmel tértek haza.

November 14–24. között Adu-Dzabiban zajlott az ifjúsági, utánpótlás, felnőtt és veterán dzsiudzsicu-világbajnokság, amelyen 67 ország színeiben több mint 1500 sportoló lépett tatamira, köztük a Sepsiszentgyörgyi MSK és a Samurai OPS harcosai is.

Hirdetés
Hirdetés

A legjobb eredményt a MSK kiválósága, Vlad Lașcu érte el, aki a küzdő versenyszámban nem talált legyőzőre, az U21-es korosztály 62 kg-os súlycsoportjában vb-aranyérem került a nyakába. Vlad a felnőttek közt is próbára tette magát, de itt „csak” hetedik lett. Szintén a küzdő versenyszámban volt érdekelt az U18-as Laurenţiu Ţifrea, aki döntőt veszítve ezüstéremmel vigasztalódhatott, de vegyes csapatban is bezsebelt egy bronzot. Andreea Crețu (U18/52 kg) két ötödik helyezést ért el, egyet küzdelemben és egyet földharcban. Ugyancsak ötödik (U18/60 kg) lett Adrian Bogluţ küzdelemben, mindannyian az MSK sportolói.

A Samurai OPS egy sportolóját nevezte a vb-re, a veteránok között, azaz az M4-es korcsoportban versenyző Sergiu Lașcu (69 kg) világbajnoki ezüstérmes lett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük