Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Idegenben a KSE

A kettőből két döntetlent elérő Kézdivásárhelyi SE szombaton 17 órától a Huşana Huşi otthonában igyekszik kiharcolni idénybeli első győzelmét, a labdarúgó III. liga 3. fordulójában. Az újonc huşiak eddig két vereséget könyveltek el, Lieşti és Rădăuţi is legyűrte őket. A kézdiek a Dunărea de Jos és a Foresta Suceava ellen is döntetlent játszottak, jelenleg 11. helyen állnak a tabellán. A további program: Ozana Tg. Neamţ–Bákói Aerostar, Bákói CSM–Sporting Lieşti; szombaton Ceahlăul–Botoşani 2, Paşcani–Focşani, Dunărea de Jos–Ştiinţa Miroslava, Foresta Suceava–Oţelul, Fălticeni–Rădăuţi. A mérkőzések 17 órakor kezdődnek.

Szuperkupa-győztes csíkiak

A teremlabdarúgó-bajnokság után a Szuperkupát is elhódította a Csíkszeredai Imperial Wet együttese. A székelyföldi gárda szerda este Buzăuban 5–1-re győzte le a kupagyőztes Dunărea Călărași csapatát. A hét végén elkezdődik a teremlabdarúgó I. liga alapszakasza, ahol az első fordulóban újabb Imperial Wet–Dunărea összecsapás lesz, a két csapat hétfőn 18 órakor a Duna-parti városban mérkőzik meg egymással. A Temesvári Informatika–Galaci United találkozót kedden rendezik. A Kolozsvár–Székelyudvarhely meccset elhalasztották, a Dévai Autobergamo áll.

Selejtezős tétek

A napokban ötven mérkőzést rendeznek az Európa-bajnoki selejtezősorozatban, amelyben nagyon nehéz helyzetbe kerülhet a Nemzetek Ligája két döntőse, a győztes portugál és a második holland válogatott. Egyik gárda sem rajtolt fényesen, az Európa-bajnok Portugália két döntetlent ért el, míg az előző vb-ről és Eb-ről lemaradt Hollandia egyszer nyert, egyszer pedig kikapott márciusban. Előbbi szombaton Szerbiába, kedden Litvániába látogat, és ha bármelyik találkozón pontokat veszít, komoly hátrányba kerül, mivel az éllovas ukránoknak már jelenleg is tíz pontjuk van, míg a szerbek esetleges sikerükkel öt ponttal előznék meg a portugálokat. A hollandok sem állnak jobban, csoportjukban az északírek négy, míg a németek három találkozó után százszázalékosak, így ha az Oranje ma kikap Hamburgban, akkor a hátránya hasonlóképpen tetemessé válik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük