Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

U16-os lány Eb

A 9–16. helyekért folytatja szereplését a román U16-os lány kosárlabda-válogatott, miután harmadik helyen zárta a csoportkört a Szófiában zajló B-divíziós Európa-bajnokságon. A sepsiszentgyörgyi Ioachim Adriennt is a soraiban tudó válogatott az A-csoportban két győzelmet és három vereséget könyvelt el. A Mădălin Piperea által irányított lányok 54–47-re legyőzték Bosznia-Hercegovinát és 56–33-ra Montenegrót, azonban súlyos zakókat kaptak Szlovéniától (37–67) és Szerbiától (37–62), illetve mindössze egy ponttal maradtak alul az utolsó csoportmeccsen, Izlanddal szemben (46–47). A folytatásban ma 13.45-től a B-csoportban negyedik Fehéroroszországgal csapnak össze. A negyeddöntős párharcok: Szlovénia – Nagy-Britannia, Ukrajna – Norvégia, Portugália – Szerbia, Horvátország – Bulgária.

Lesz-e újabb csoda?

Egygólos hátrányból várja a jövő szerdai a prágai visszavágót a Kolozsvári CFR a Bajnokok Ligája playoffkörében a cseh bajnok Slavia ellen. Az első félidőben a fellegváriak tehetetlennek bizonyultak a csehek fölényes játékával szemben. A román válogatott Nicolae Stanciu szögletrúgásánál Masopust a tizenhatoson kívülről szerezte meg a mérkőzés egyetlen találatát. Hiába javult fel a kincses városiak játéka a második játékrészben, Rondon a kapufát találta el, ráadásul negyedórával a vége előtt Omrani kihagyta az általa kiharcolt tizenegyest. Az egygólos vereséggel nagyon nehéz, de nem reménytelen a kolozsváriak helyzete az idegenbeli visszavágón.

Új csoport a Labdarúgó Iskolában

Kézdivásárhely önkormányzata 11 éve működteti a Labdarúgó Iskolát a Kicsid Gábor Sportcsarnokban, idén pedig újabb csoportot indítanak, amelybe 2013–2014-ben született gyerekek jelentkezését várják. Továbbá 2010–2011-ben, illetve 2012-ben született gyermekeket is fogadnak a már meglévő csoportjaikba. Heti három alkalommal tartják az edzéseket. Szeretettel várja a focizni vágyókat Csengeri Attila testnevelő-tanár, edző (0721.367.717) és Kocsis Zoltán sportiroda-vezető (0754.646.744).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük