Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Megkezdődött a félpályás idény

Az elmúlt hétvégén Bukarestben rajtolt a 3×3-as kosárlabdaidény, a szezonnyitó torna női mezőnyében a Sepsi–SIC és a Kézdivásárhelyi SE is megmérkőzött. A román szövetség (FRB) augusztus 17. – október 29. között rendezi meg a Román-kupa második kiírását. Október 13-ig minden hétvégén rendeznek egy tornát – mindegyiket Bukarestben –, majd két hét szünet után Konstancán zajlik a 17. forduló. Az elődöntő és döntő tornát október 28-án rendezik Bukarestben. A kosárlabda élvonalban résztvevő csapatok mindegyikét kötelezi a szövetség, hogy 3×3-as csapatot nevezzen a kupasorozatra.

A B-csoportba sorolt KSE (Dénes Réka, Debreczi Iringó, Holinka-Miklós Hanna, Ioana Topirceanu) 8–6-ra kikapott a későbbi tornagyőztes FCC Baschet Aradtól, és 14–13-ra a Bukaresti Rapidtól, ezzel a 12. helyen végzett. A Belényesi Rebeka, Kovács Renáta és Miska Brigitta alkotta Sepsi–SIC győzelemmel kezdett a C-csoportban, 17–15-re gyűrte le a Konstancai Phoenixet, majd 9–6 arányú vereséget szenvedett a fővárosi Sportul Studenţesc-től. A negyeddöntőben folytatták, ahol a későbbi döntős Agro Squaddal szemben hajtottak fejet a szentgyörgyi lányok, a 22–9-re végződő mérkőzéssel a nyolcadik helyen búcsúztak a tornától. A döntőben a FCC Baschet Arad 21–15-re nyert az Agro Squad ellen.

Kincskeresés a Nemerén

A Zöld Nap Egyesület augusztus közepén ötödik alkalommal szervezte meg az Elemér a Nemerén nevet viselő kincskeresés bringatúrát, melyre 31 személy nevezett be. A három–négy fős csapatok egymással versengve mutathatták meg ügyességüket, megoldva a 43 kilométeres útvonalon elrejtett feladványokat, melyek elvezették őket a célvonalhoz. A nyolc csapatból legügyesebbnek a sepsiszentgyörgyi Bálint család bizonyult, akik több mint 140 ponttal nyerték el az első helyet.

Játékostoborzó

A Kézdivásárhelyi SE labdarúgó-szakosztálya focizni szerető gyerekeket keres! 2009–2010-ben, illetve 2011–2012-ben született focistapalánták jelentkezhetnek a 0753.517.055-ös telefonszámon. Kiváló körülmények, jó pálya, hozzáértő szakemberek és remek társak várnak rád. Hozd az akaratod és a játékkedved, a többit közösen megoldjuk!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük