Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nem elég a kétsávos pálya

Nem elég a kétsávos pálya Sport

A nyári szünetben sem pihennek a Kézdivásárhelyi SE tekeszakosztályának tagjai, akik folyamatosan edzenek és különféle barátságos versenyen szerepelnek.

A KSE tekecsapata az augusztus 3-ai Marosvásárhely-kupán 3056 ütött fával a második helyen végzett az Elektro mögött (3264 ütött fa), megelőzve a 3050 ütött fát összegző CSM Marosvásárhelyt és a Keresztúri Tekéseket (2952). A KSE játékosainak eredményei: Várdó Olivér 546, Nagy László 536, Kádár Béla 534, Bögözi József 485, Dávid Attila 480 és Kiss György 475.

Augusztus 9–11. között a gyulai Dr. Gyarmati Sándor-emlékversenyen is derekasan helyt áll a Jancsó Csaba, Várdó Olivér, Kiss György, Kiss Árpád, Bögözi József és Péter István alkotta csapat, összesen 2783 fát szerezve, ami nem volt elég a dobogóhoz. Ezt követően Kétegyházán képviselték Kézdivásárhelyt, az ottani versenyen már elcsípték a 3. helyet.

[reklám]

Szeptember elején a veteránok egyéni és csapatdöntőt játszanak Kolozsváron, majd szeptember 7–8-án a 14 év alattiak országos bajnoki döntőjében négyen képviselik a klubot: Mihály Stefánia, Várdó Kristóf, Kiss Flórián és Majlát Sorin. A felnőtt csapat szeptember 14-én kezdi meg A-ligás szereplését, sajnos idéntől a hazai mérkőzéseket Kolozsváron kénytelen lejátszani a csapat, mert a Nemzetközi Teke-szövetség nem engedélyezte a kétsávos pálya használatát.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük