Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Fociajánló a hétvégére

Ma 17 órától játszik bajnokit a KSE a labdarúgó III. liga 25. fordulójában, a Sporting Lieşti érkezik a Sinkovits Stadionba. A tabella tízedik helyét elfoglaló kék-fehérek legutóbb hazai pályán 3–1-re nyertek Râmnicu Sărat ellen, illetve az előző körben 4–1-es vereséget szenvedtek idegenben, a Metalultól. A hetedik helyen álló moldvaiak kemény ellenfél hírében állnak, az odavágón 2–0-ra győztek, de kellő odafigyeléssel jó eredményt érhetnek el ellenük a céhes városiak.

A IV. liga 21. fordulójában minden mérkőzést szombaton bonyolítanak le, a következő program szerint: 12.30-tól Bereck – Szitabodza; 17 órától Nagyajta – Gelence, Ozsdola – Barót, Perkő – Papolc, Illyefalva – Kovászna, Réty – Bardoc, Csernáton – Zágon. Az V. liga rájátszásában: szombaton 11 órától Szotyor – Zabola, Árkos – Hidvég.

Döntőre hangolva

Az ország nyolc legjobb U15-ös korosztályú leánykosárlabda-csapata május 1–5. között Temesváron küzd meg az elsőségért, ott rendezik ugyanis a bajnoki döntőt. Háromszéket két együttes képviseli a legjobbak között, a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK és a Sepsiszentgyörgyi ISK. A résztvevő csapatokat két csoportba sorolták, a Nagy Mózes SK az 1-es csoportba került, ahol a Brassói CSU, a Szászrégeni Lucian Blaga Líceum és a Csíkszeredai VSK lesz az ellenfele, míg a Sepsi ISK a 2-es csoportban a Bukaresti Olimpia, a Temesvári Bega és a Nagyváradi Rookies ellen kezdi szereplését. A csoportmérkőzéseket május 1–3. között rendezik, majd május 4-én és 5-én a helyosztókon és a döntőn van a sor.

A 29.Gáll Lajos Futónap

A Szent György Napok keretében a Gáll Lajos Futókör szombaton rendezi meg hagyományos utcai futóversenyének 29. kiadását. A megmérettetés ezúttal is három távon zajlik: 200, 2000 és 3600 méteren. Jelentkezni a helyszínen lehet 8 óra és 9.45 között. A rövidebbik táv startját 10 órára, míg a hosszabbik próba rajtját 10.40-re tervezik a Szabadság térről. A szervezők díjazzák a nyílt verseny első három helyezettjét és a korosztályok legjobbjait (minden 15 év alatti résztvevő az emlékérmet és befutócsomagot kap, minden 15 év feletti versenyző emlékérmet kap).

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük