Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Rangadón lehet javítani

Rangadón lehet javítani Sport

A harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában hazai környezetben játszik székely rangadót szombaton a Kézdivásárhelyi SE, míg a Sepsi OSK másodcsapata ma délután a Brassói Corona vendége lesz.

Szombaton 15 órától a múlt héten pontokat hullajtó KSE a Székelyudvarhelyi FC-t látja vendégül a Sinkovits Stadionban, minden bizonnyal kiélezett összecsapást hoz a székely rangadó. Barcarozsnyói botlását javítaná ki a Hargita megyeiek ellen a kék-fehér mezes alakulat, amely semmiképpen sem számíthat könnyű mérkőzésre. Az eddig két győzelmet jegyző udvarhelyiek a második helyen állnak a rangsorban, míg a 4 pontos KSE az ötödik.

Hirdetés
Hirdetés

Nem ígérkezik sétagaloppnak a Sepsi OSK II. mai brassói kiszállása, az éllovas Corona a csoport egyetlen hibátlan együttese, ezzel szemben az egy nyertes és két vesztes meccsel rendelkező piros-fehérek a 7. helyet foglalják el a tabellán.

Labdarúgó III. liga, 5. csoport, a 4. forduló programja: ma Astra 2–Brassói SR, Brassói Kids Tâmpa–Plopeni, Brassói Corona–Sepsi OSK II.; szombaton Kézdivásárhelyi SE–Székelyudvarhelyi FC, Blejoi–Barcarozsnyói Olimpic. A mérkőzések 15 órakor kezdődnek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük