Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nincs mese, győzni kell!

Nincs mese, győzni kell! Sport

Két csatárral küldi pályára csapatát az Andorra elleni világbajnoki selejtezőn Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Hirdetés
Hirdetés

Az olasz szakember keddi online sajtótájékoztatóján elmondta, semmiképpen sem szabad lebecsülniük az andorrai együttest, különösképpen a jelenlegi helyzetben, amikor a gárda szeretné elfelejtetni az előző két mérkőzésen történteket. A tréner kiemelte, a legfontosabb a győzelem, valamint szeretnének jó teljesítményt is nyújtani, és ha ez több góllal is párosul, azt pluszként fogja fel. Marco Rossi leszögezte, egy jóval támadóbb szellemű csapatot küld majd a pályára szerda este és várható néhány taktikai változás is, például az biztos, hogy két támadóval kezdi a találkozót a válogatott.

A szövetségi kapitány az angoloktól és az albánoktól elszenvedett vereségekről elmondta, előbbivel alapvetően kalkulálni lehetett – a 4-0-ra elvesztett találkozón az első kapott gól megtörte a csapatot –, az elbasani összecsapás viszont sok kívánni valót hagyott maga után, de a vereségekből sokkal többet lehet tanulni, mint a győzelmekből.

A Puskás Arénában ma 21.45-kor kezdődő mérkőzés játékvezetője a szlovén Rade Obrenovic lesz. Az Izland és Liechtenstein ellen győztes román válogatott ugyanebben az időpontban Szkopjeben játszik fontos mérkőzést az északmacedónokkal.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük