Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nem lesz CFR–Fradi-meccs

Nem lesz CFR–Fradi-meccs Sport

A Ferencváros óriásit küzdött Prágában, hogy megőrizze a hazai pályán szerzett előnyét, és ezzel továbbjutott a BL playoff körébe, a Kolozsvári CFR viszont csak ez első húsz percben bírta a tempót, majd simán kikapott a Young Boys vendégeként.

Hirdetés
Hirdetés

Nem jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligájába a román bajnoki címvédő Kolozsvári CFR labdarúgócsapata, miután a selejtező harmadik fordulójának berni visszavágóján 3–1-re kikapott a Young Boys otthonában. Ezzel szemben a Ferencváros beért a BL-csoportkör kapujához: bár 1–0-ra kikapott Prágában, összesítésben 2–1-gyel jobb volt a Slaviánál, így a következő két hétben a magyar bajnok játszik majd a svájci csapattal az első számú európai sorozat playoff körében.

A CFR még nem búcsúzott az európai sorozatoktól: az Európa Liga playoff körében játszik majd a FK Crvena zvezda ellen. A szerb bajnokot meglepetésre a Sheriff Tiraspol búcsúztatta a BL-ből: a belgrádi 1–1 után a moldovai bajnok 1–0-ra nyert odahaza. A CFR–Crvena zvezda párharc győztese az EL csoportkörébe jut, a párharc vesztese pedig az Európa Konferencia Liga csoportkörében fog játszani.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások