Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megvan az első győzelem

Megvan az első győzelem Sport

Pénteken remek második harmad után 4–2 arányban lépte le a székelyföldi játékosokból álló Háromszéki Ágyúsok hokicsapata a Bukaresti Steauat, behúzva idénybeli első győzelmét a román bajnokságban.

Az első harmadban a fővárosi megszerezte a vezetést Pauliny (5. perc) góljával, erre Szőcs Zalán (9) válaszolt, ám a piros-fehérek Mikhnov révén (11) ismét előnyhöz jutottak, amit a harmad végéig meg is tartottak.

A második játékrészben előbb Ilyés Tamás (28) egyenlített, majd Szőcs Zalán (33) és Molnár Zoltán (40) juttatta kétgólos előnyhöz az Ágyúsokat. A harmadik játékrész gólnélküli döntetlennel zárult, így a háromszéki alakulat első győzelmét ünnepelhette.

Szombaton 18.30-tól játsszák az év utolsó mérkőzését a Deme László Műjégpályán, melyen a Háromszéki Ágyúsok újfent a bukaresti alakulattal mérkőznek meg. A tegnapi mérkőzéshez hasonlóan a Kovászna Megyei Szociális Ellátási és Gyermekvédelmi Vezérigazgatóságnak szánt tartós élelmiszert a bejárat mellé kihelyezett asztalra tehetik az érdeklődők.

Fotó: agyusok.ro

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük