Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megkezdődtek az országos bajnokságok

Megkezdődtek az országos bajnokságok Sport

Háromszéki rangadóval kezdődött az ifjúsági 3-as (2005–2006-ban születettek) korosztályú országos kézilabda-bajnokság. A Sepsiszentgyörgyi ISK és a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub az F-csoportba kapott besorolást.

Hirdetés
Hirdetés

A háromszékiek olyan ellenfelekkel mérkőznek oda-vissza rendszerben, mint a Csíkszeredai VSK, a Fogarasi ISK, Vidombák, Korona, Nagyszebeni ISK, Segesvári ISK, Székelyudvarhelyi ISK, Brassói Kids, és Brassói Dinamo. Az első fordulóban a Vadász utcai sportteremben csapott össze a Szerző Árpád irányította házigazda Sepsi ISK és a Szász Csaba által felkészített Nagy Mózes SK. A rangadó a vendég kézdivásárhelyiek háromgólos sikerével zárult: 20–23 (10–10). A vasárnapi 2. fordulóban a Nagy Mózes SK 11 órától a Fogarasi ISK-t látja vendégül a Kicsid Gábor Sportcsarnokban, míg a Sepsi ISK Segesvárra látogat.

Az idéntől kézilabda-szakosztállyal is kibővült Sepsi-SIC két csapattal is érdekelt az országos pontvadászatban, mindkét együttes győzelemmel indított a sorozatban. A C-csoportba beosztott ifjúsági 1-es csapat a Ploiești-I ISK otthonában nyert 21–16-ra (8–7), míg az ifi 2-es együttes Mezőtóháton aratott 33–19 (20–10) arányú diadalt a G-csoportban. Hétvégén hazai pályán debütálnak, az ifi 2-esek szombaton 16 órától Székelyudvarhelyt látják vendégül a Szabó Kati Sportcsarnokban, míg az ifi 1-esek vasárnap 11.30-tól a Brassói Coronát fogadják ugyanott.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük