Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ma este Európai Szuperkupa

A Bajnokok Ligája-győztes Bayern München két klasszisa, Robert Lewandowski és Manuel Neuer, vagy Kevin De Bruyne, a Manchester City középpályása lesz az elmúlt idény legjobb játékosa az Európai Labdarúgó Szövetségnél.

A legnagyobb esélyes egyértelműen Robert Lewandowski, a Bayern lengyel csatára ugyanis 47 tétmérkőzésen 55 góllal segítette triplázáshoz a münchenieket, akik ma 22 órától a budapesti Puskás Arénában a Sevillával találkoznak az Európai Szuperkupáért.

A koronavírus-járvány kitörése óta a ma esti lesz az első találkozó az európai szövetség (UEFA) versenyrendszerében, amelyre beengednek nézőket. A találkozón 20 ezer néző lehet jelen, ami a létesítmény teljes befogadóképességének 30 százalékát jelenti. A Sevilla 2500 jegyet visszamondott, és bejelentette, hogy csak 500 szurkolója kíséri el a csapatot Budapestre, míg a Bayern részéről várhatóan 2100 szurkoló érkezik a meccsre. A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) szerint a szigorú óvintézkedéseknek köszönhetően a mérkőzés időpontjában a Puskás Aréna biztonságosabb helyszín lesz, mint bármelyik más pont egész Európában.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük