Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ma angol-magyar meccs

Ma angol-magyar meccs Sport

A francia Clément Turpin vezeti a magyar labdarúgó-válogatott angolok elleni, mai Nemzetek Ligája-mérkőzését. Biztató előjel, hogy a magyar válogatott eddig két összecsapáson irányított, mindkét találkozó magyar sikerrel végződött.

Hirdetés
Hirdetés

A németek elleni 1–1 után Marco Rossi szövetségi kapitány a csapat harci szellemét méltatta. „Ezt szeretem ebben a csapatban: nem adják fel, végig képesek küzdeni. A játékosoknak természetesen tovább kell fejlődniük, hogy minden meccsen felvegyék a versenyt a legnagyobb világsztárokkal, meg kell érnünk ehhez a szinthez, de jó úton haladunk. Reméljük, hogy Angliából is tudunk hozni egy pontot, ez lesz a célunk” – nyilatkozta.

A magyar együttes jelenleg második helyen áll NL-csoportjában, miután a nyitófordulóban épp az angolokat győzte le, majd egy olaszországi vereség után a németekkel itthon döntetlent játszott. Az Anglia – Magyarország találkozót ma 21.45-től rendezik Wolverhamptonban.

A finnek elleni soványka siker után újabb hazai meccs vár a csoport utolsó helyén álló román válogatottra, amely ma szintén 21.45-től Montenegró ellen lép pályára, azzal a céllal, hogy visszavágjon a pár napja elszenvedett 2–0-s vereségért.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük