Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kupanegyeddöntő az év vége előtt

Kupanegyeddöntő az év vége előtt Sport

Zsúfolt év vége vár a Sepsi–SIC női kosárlabdacsapatára, a zöld-fehér mezes lányok szilveszter előtt a Román-kupa negyeddöntőjében lesznek érdekeltek. A mieink ma és csütörtökön a Brassói Olimpia ellen játszanak a legjobb nyolc között. A negyeddöntő oda- és visszavágóját is a Sepsi Arénában rendezik.

Hirdetés
Hirdetés

A hatszoros kupagyőztes Sepsi–SIC a negyeddöntőben kezdi menetelését a 2021–2022. évi sorozatban, ellenfele a Brassói Olimpia lesz, amellyel január 5-én a pontvadászat 12. fordulójában is összecsapnak. A párharc győztese a négyes döntőbe jut, amelyet 2022. február 26-án és 27-én rendeznek.

Női kosárlabda Román-kupa, a negyeddöntő odavágóinak programja: ma 19 órától Brassói Olimpia – Sepsi–SIC, szerdán 14 órától CSM Târgoviște – Konstancai Phoenix, 16.30-tól CSM Alexandria – Marosvásárhelyi Sirius BC, 18 órától FCC Aradi Baschet – Szatmárnémeti VSK. A visszavágó programja: csütörtökön 16 órától Sepsi–SIC – Brassói Olimpia, január 5-én Konstancai Phoenix – CSM Târgoviște, Szatmárnémeti VSK – Arad, január 6-án Marosvásárhelyi Sirius – CSM Alexandria.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük