Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sepsi-játékos a „bakicsapatban”

Sepsi-játékos a „bakicsapatban” Sport

A GSP sportmédia-csoport az InStat társaság adatait felhasználva elkészítette a romániai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21 fordulójának „átvilágítását”, többféle szempont alapján. A Sepsi OSK csapatként nem került előtérbe, de van egy nagyon jó és egy – mondhatni kínos – említése.

Hirdetés
Hirdetés

Az 1. Liga legjobb tizenegyében nincs Sepsi-játékos, ahogyan a tartalék 11-ben vagy az idegenlégiósok csapatában sincs. Szintén nem tagja egy Sepsi-játékos sem annak a csapatnak, amelyet a leggyengébb 11 címkézéssel jelölnek. A legjobb teljesítményt nyújtó 21 éven aluliak képzeletbeli csapatának egyik hátvédje viszont Andres Mihai Dumitrescu. Csaknem másfél évtizeddel idősebb hátvédtársa, Bogdan Mitrea pedig bekerült az 1. Liga dicstelen „bakicsapatába”, azok közé, akik legtöbbet hibáztak úgy, hogy a labdaeladásból, rossz mozdulatból stb. a csapatuk rögtön gólt kapott.

Íme a teljes névsor 1-5-4-1-es felállással: Esanu (Dinamo) 4 „végzetes” hiba – Pasov (Clinceni) 5, Kovacic (FCU Craiova) 7, Săpunaru (Rapid) 7, Patriche (Clinceni) 10, Mitrea (Sepsi OSK) 10 – Oancea (Mioveni) 6, Moura (Gaz Metan) 5, Moulin (Clinceni) 6, Huyghebaert (FCU Craiova) 6 – Ventura (Clinceni) 6. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások