Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Közel a végjáték

Közel a végjáték Sport

A magyar labdarúgó-válogatott 1–1-s döntetlent játszott Szerbiával a Puskás Arénában, ezzel már biztos, hogy nem eshet ki a B divízióból, de még mindig nagy esélye van arra, hogy feljusson.

Hirdetés
Hirdetés

A Rossi-legénység több alapembere hiányzott a szerbek ellen, Gulácsi, Orbán és Sallai visszatért klubcsapatához, Fiola és Szalai Attila eltiltását töltötte, Szalai Ádám és Lovrencsics Gergő pedig sérült. Az alaposan felforgatott magyar nemzeti csapat Kecskés Ákos személyében újoncot avatott a védelemben, a kispadon pedig Gera Zoltán foglalt helyet, aki két nappal korábban még az U21-es válogatottat vezényelte győzelemre az orosz fiatalok ellen.

A magyar mezőnyfölény ellenére a szerbek szereztek vezetést Radonjic révén, majd az első félidő vége felé közeledve összejött az egyenlítés, Szoboszlai és Kalmár nagyszerű összjátéka után utóbbi lőtt a hálóba. A magyar válogatott a szerdai záró fordulóban Törökországot fogadja a Puskás Arénában, és még a feljutást jelentő csoport elsőséget is megszerezheti.

Románia norvégok elleni meccsét törölték, mivel a skandináv együttes küldöttsége egy pozitív koronavírusteszt miatt nem kapott engedélyt a hatóságoktól, hogy elutazhasson Bukarestbe. Mirel Rădoi csapata szerdán 21.45-től Belfastban az északírek vendégeként mérkőzik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük