Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kolozsváron alapember a szentgyörgyi kiválóság

Kolozsváron alapember a szentgyörgyi kiválóság Sport

A Kolozsvári U-BT férfi kosárlabda-csapata rendkívül aktív a közösségi médiában, különösen napjainkban, amikor a koronavírus-járvány miatt ez a szintér maradt szinte az egyetlen módja a szurkolókkal való kapcsolattartásnak. A klub Facebook-oldalán nemrég arra kérték meg a szurkolókat, írják meg, miért szeretik a csapat kapitányát, Kuti Nándort.

Hirdetés
Hirdetés

Hogy a 23 éves sepsiszentgyörgyi játékos a közönség egyik kedvence, az a beérkező válaszokból is látszik. Az oldal szerkesztői kilenc választ találtak reprezentatívnak, ezeket egy-egy fényképpel illusztrálták.

Arra a kérdésre, hogy miért szeretjük Kutit a következő válaszok érkeztek: mert érző szívű, mert soha nem adja fel, mert remekül védekezik, mert igazi csapatjátékos, mert tökéletes példakép az akadémia fiataljai számára, mert állhatatos, mert teng benne a versenyszellem, és nem utolsósorban azért, mert elkötelezett a kincses városi klub iránt.

A szezon elején sérüléssel küzdő Kuti Nándor Kolozsváron eddig egy alkalommal nyert bajnokságot, emellett négyszer Román-kupa és kétszer Szuperkupa-győzelmet ünnepelhetett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük