Felhívás!

Két bajnoki cím

Két bajnoki cím Sport

Február 22-én, szombaton Hargitafürdőn tartották a Szereda-kupa alpesisí-versenyt, amely egyben a Hargita megyei síbajnokság negyedik, utolsó előtti fordulóját képezte. A megmérettetést a Csíkszeredai Sportiskola szervezte.

A Szereda-kupán a sepsiszentgyörgyi Sport-All Sport Club Ski Team csapata négyszer állhatott dobogóra. Biró Maja korosztályában mindenkit maga mögé utasított, Florea Csanád a második helyen végzett, míg Tulit Eszter és Barta Martina Máté a harmadik legjobb idővel haladt át a célvonalon. Perjessy Zita és Rápolti Erhárd a negyedik pozícióban zárta a kiírást, Sárkány Regina pedig a hatodik lett. Páll Andor és Perjessy Kata az első futamban hibázott, ugyanis mindketten kihagytak egy kaput, így emiatt nem értek el helyezést.

A Ha­gita megyei síbajnokságban négy forduló után – függetlenül az utolsó, gyergyócsomafalvi szakasz eredményétől – Biró Maja és Florea Csanád már bebiztosította összetettben a bajnoki címet. A Ski Team köszöni Kovászna Megye Tanácsa, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, a Sepsiszentgyörgyi Tanulók Háza, a Depo, a Bertis, a Bohe Car, a Toro Impex és a Caban Hotel támogatását.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.