Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kézdi nyerte a tornát

Kézdi nyerte a tornát Sport

Február 23-án, vasárnap a Labdarúgó Iskola Kézdivásárhely kupaversenyt szervezett a Kicsid Gábor Sportcsarnokban. A kiírás hét év alatti kisfocistáknak szólt, hét csapat tette tiszteletét – tudtuk meg Csengeri Attila szervezőtől.

Hirdetés
Hirdetés

A házigazda Labdarúgó Iskola és a Sepsi OSK két-két csapattal nevezett, de jelen volt a Sport For All Kovászna, a Sepsi Jövő és a szintén megyeszékhelyi Atletico Steaua is. A tornát a házigazda Labdarúgó Iskola I-es csapata nyerte, megelőzbe a Sepsi OSK II-t és a Sepsi Jövőt.

A torna eredményei: Labdarúgó Iskola Kézdivásárhely I.–Sepsi OSK II. 3–1, Labdarúgó Iskola II.–Sepsi OSK I. 0–2, Sport For All Kovászna–Atletico Steaua 1–1, Kézdi I.–Sport For All 6–0, OSK II.–Steaua 4–0, OSK I.–Sepsi Jövő 2–1, Kézdi I.–Steaua 3–1, Kézdi II.–Jövő 1–1, OSK II.–Sport For All 4–1. Az 5–6. helyért: Atletico Steaua–Kézdi II. 5–0. Az elődöntőben: Kézdi I.–Jövő 5–0, OSK I.–OSK II. 0–3. A kisdöntőben: Sepsi Jövő–Sepsi OSK I. 3–0, a döntőben: Labdarúgó Iskola I.–Sepsi OSK II. 3–2.

Szász Oszkárt (Labdarúgó Iskola I.) választották a torna legjobb játékosának, Kulcsár Márk (Sepsi OSK) érdemelte ki a legtechnikásabb játékos díjat, míg a legjobb kapus címet Troncas Daniel (Sepsi Jövő) kapta.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások