Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jön a Füstölő Aszfalt 3.

Jön a Füstölő Aszfalt 3. Sport

A Kendu Egyesület, partnerségben a Zöld Nap, a Pro Pectus és a Salvatore egyesületekkel, valamint a Székely Kutya Klubbal szeptember 19-én különleges versenyt szervez fogyatékkal élő és speciális nevelést igénylő személyek számára.

A Füstölő Aszfalt nevet viselő megmérettetés harmadik kiadásának helyszínéül ezúttal is a fortyogófürdői Skat Kart-pálya hátsó része szolgál. A szervezők minden fogyatékkal élő és speciális nevelést igénylő személyt szeretettel várnak a nem mindennapi versenyre. A résztvevők bármilyen járgánnyal – biciklivel, háromkerekűvel, toló- szekérrel, rollerrel, taposóval, tandemmel – megméretkezhetnek.

Hirdetés
Hirdetés

„Minden résztvevőt díjazunk, függetlenül attól, hogy hány évesek, vagy milyen kategóriában indulnak. Célunk, hogy mindenki megtapasztalja a mozgás örömét, és hogy felhívjuk a figyelmet a fogyatékkal élőkre” – áll a Kendu Egyesület felhívásában.

A benevezés ingyenes, viszont jelentkezni legkésőbb augusztus 28-ig lehet a 0746.319.358-as telefonszámon. A tervezett program: 9:15 iratkozás, 9:50 köszöntőbeszéd, 10:00 pályaismertető, 10:15 első versenyzők indulása, 12:00 utolsó versenyzők érkezése, 12:15 díjátadó mindenki számára, 12:30 pizza parti. Maszkot és kézfertőtlenítőt biztosítanak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük