Hirdetés
Hirdetés

Jön a 18. Félmaraton

Október 17-én, szombaton rendezik meg Sepsiszentgyörgyön a 18. kiírásához érkezett hagyományos háromszéki futóversenyt, a Szentgyörgy Félmaratont.

Hirdetés
Hirdetés

A versenyen egyéniben vagy a három fős váltó tagjaként lehet indulni. Az egyéni versenyző tagja lehet a váltónak is, ahol ő az első futó. A félmaraton rajtja délelőtt 10 órakor lesz, a korosztályok pedig: 12–15, 16–19, 20–29, 30–39, 40–49 és 50–59 évesek, illetve 60 éven felüliek, külön a nők és külön a férfiak. Nevezni a versenyre október 16-án 18–19 óra között, illetve a verseny napján 8–9.45 között a Szabadság téren felállított titkárságon. Nevezési díj 50 lej, amit a versenyszám átvételénél kell kifizetni (az a versenyző, aki egyéniben és váltóban is indul, csak egyszer fizet). Az esemény szervezői díjazzák a nyílt verseny és a váltók első három helyezettjét, valamint a korosztályonkénti legjobbakat, külön férfiakat és külön a nőket. A vegyes váltókat a férfi kategóriába sorolják be. Minden részvevő feliratos pólót, emlékérmet és oklevelet kap.

Minden részvevőnek ki kell töltenie egy nyilatkozatot, hogy saját felelősségére vesz részt a versenyen. Bővebb információkat a 0746 012 526-os telefonszámon (Csutak Tamás) lehet kérni.

Az útvonal: Szabadság tér – Kós Károly utca – fordulópont a Katolikus templomnál – Kós Károly utca – Gróf Mikó Imre utca – December 1 sugárút – fordulópont a December 1 sugárút és a Nicolae Bălcescu útkereszteződésnél – December 1 sugárút – Kossuth Lajos utca – Körösi Csoma Sándor utca – Martinovics Ignác utca – Kossuth Lajos utca – fordulópont a Kossuth Lajos és Sólyom utca kereszteződésénél – Kossuth Lajos utca – Szabadság tér (tíz 2100 m-es kör).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük