Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bravúros szintlépés

Bravúros szintlépés Sport

Felnőtt bajnokságban fog szerepelni a Sepsiszentgyörgyi Iskolás Sportklub asztalitenisz fiúcsapata, miután sikerrel vették a hétvégi selejtezőt, és bejutottak a romániai felnőtt harmadosztályba, azaz a B-divízióba. Kézdivásárhely is visszatér a pontvadászatba, szintén fiatal reménységekkel.

Hirdetés
Hirdetés

Pár év kihagyás után újra lesz fiúcsapata a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklubnak a B-osztályos asztalitenisz-bajnokságban, miután a Finna Gábor, Chelmuş Ionuţ, Canea Kocsis András, Kovács Kristóf, Miroiu Andrei alkotta gárda mindhárom mérkőzését megnyerte a selejtezőn. Kerekes Barnabás tanítványai 3–1-re nyertek a Székelyudvarhelyi ISK ellen, illetve 3–0-ra verték a Dunărea Tulceát és a házigazda Moineştet.

A Kocsis Balázs és Cocean Valér által felkészített sepsiszentgyörgyi asztaliteniszezők – Bokor Zoltán, Urus Kristóf, Jakabos Andor és Márton Ádám – két párharcot vívtak pénteken és szombaton a moineşti-i selejtezőn. A legények 3–0-ra alulmaradtak Újszentessel szemben, majd ugyanilyen arányban legyőzték Dornavátra együttesét, így csoportmásodikként bejutottak a B-osztályba. „Fontos lépés volt ez a csapatnak, mert pozitív jövőképet mutat a fiatalabb asztaliteniszezők számára. A lányoknak most nem sikerült, de ők kisebbek” – nyilatkozta Kocsis Balázs, akitől azt is megtudtuk, hogy hétvégén már az őszi fordulóban mérkőznek Újszentesen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük