Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Január közepétől kezdnek

Január közepétől kezdnek Sport

A labdarúgó II. liga tavaszi idényére készülő FK Csíkszereda a tervek szerint január 14-én kezdi meg a felkészülést, hazai környezetben. Több edzőmeccs, illetve külföldi edzőtábor is szerepel a programban.

A tervek szerint a Suciu Valentin irányította csíkiak január 20-án a III. ligás Foresta Suceava, majd két nap múlva a szintén harmadosztályban érdekelt Székelyudvarhelyi FC vagy a Brassói Corona ellen játszanak felkészülési mérkőzést. Ezt követően Törökországba, Antalyába, utazik a keret, ahol 14 napig edzőtáboroznak, január 24. és február 6. között. Itt további hat tesztmeccs van kilátásban, de eddig csak egynek van leszögezve a pontos dátuma: január 27-én a szerb élvonalban szereplő Bácska Topolya csapatával mérik össze erejüket.

Hirdetés
Hirdetés

A labdarúgó másodosztály alapszakaszának küzdelmeiből még hat forduló van hátra. A csíkiak a nyolcadik helyen állnak 22 ponttal. Az alapszakasz végén az első hat jut a felsőházba, és játszanak a feljutásért, míg a többiek két csoportra osztva a kiesés elkerülése ellen lépnek pályára.

A tavaszi fordulók során az FK sorrendben a Resicabányai VSK-val (hazai), a Temesvári Ripensiával (idegenben), a Bukaresti Rapiddal (idegenben), a Dunărea Călărășival (hazai), a Viitorul Panduriival (idegenben) és a CSM Slătinával (hazai) mérkőzik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük