Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Dárdai a Vidiben

A MOL Fehérvár FC labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Dárdai Palkó, a korábbi szövetségi kapitány, Dárdai Pál legidősebb fia. A fiatal labdarúgó elmondta, a játéklehetőség most nagyon fontos a számára, mindent megtesz azért, hogy minél több időt tölthessen a pályán. Gólokkal, gólpasszokkal szeretné segíteni a Fehérvárt, és ugyan van 135 perce a Bundesligában, de nem a nevével, sokkal inkább a játékával hívná fel a szurkolók figyelmét magára. Ausztriából és Hollandiából is voltak ajánlatai, de a Vidiben szerette volna folytatni a pályafutását. „Édesapám sosem szólt bele a karrierembe, most sem tette, az én döntésem volt, hogy Székesfehérvárra igazoltam. Ismerem a magyar labdarúgást, ismerem a székesfehérvári közeget. Büszkén fogom viselni a piros-kék mezt” – mondta a játékos.

Késik a bemutatkozása

Combközelítő izmának sérülése miatt még nem mutatkozhat be új klubjában, a német labdarúgó-bajnokságban második RB Leipzigben a magyar válogatott Szoboszlai Dominik. A 20 éves futballista lipcsei hivatalos bemutatásakor mondta el, hogy ezzel a problémával már Salzburgban is küzdött, hosszabb ideje fájdalomcsillapítók segítségével játszott. „Előre tekintek, és amilyen gyorsan csak lehet, vissza akarok térni a pályára” – nyilatkozta Szoboszlai, aki december 17-én 20 millió euróért írt alá a Leipzignél, és most szombaton, a Borussia Dortmund ellen mutatkozhatott volna be az együttesben, de várhatóan februárban térhet csak vissza.

Rekordszámú fertőzött

Az elmúlt hét napban összesen 40 új koronavírusos esetet találtak a Premier League-ben, ami rekord a jelenlegi idényben: több mint a duplája az előző héten regisztrált 18-nak. A bajnokság bejelentése szerint immár hetente kétszer tesztelik a játékosokat és a stábtagokat: december 28. és 31. között 1311 tesztből 28 zárult pozitív eredménnyel, míg január 1. és 3. között 984 tesztet végeztek el, és ezekből 12 mutatta ki a koronavírust. Az idény eddigi részében négy mérkőzést halasztottak el a vírus miatt. A növekvő számok ellenére a liga vezetői egyelőre nem veszik fontolóra a bajnokság félbeszakítását.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük