Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Itthon avathatják bajnokká

Itthon avathatják bajnokká Sport

Október 27-én, szombaton Sepsiszentgyörgyön rendezik meg az országos motokrossz-bajnokság ötödik, egyben utolsó fordulóját. Az egynapos megmérettetésnek a Sugásfürdő fele vezető út melletti pálya ad otthont.

A szervező, a megyeszékhelyi Sugás Motoros Klub tájékoztatása szerint hét kategóriában – 50 cm3, 65 cm3, 85 cm3, MX1 (450 cm3), MX2 (250 cm3), amatőr és veterán – mintegy hatvan motoros harcol majd az elsőségért.
A versenyen előreláthatóan csak egy háromszéki motokrosszos áll rajthoz, a szentgyörgyi Tompa Krisztián sérülés miatt kénytelen kihagyni a viadalt, így az ozsdolai Ördög Zoltán egyedüliként képviseli megyénket. A 65 cm3-s géposztályban és a Top Cross Otopeni csapatának versenyző Zoltán négy megnyert viadal, illetve nyolc futamelsőség után 200 ponttal vezeti a kategória tabelláját. Második a 172 pontos Ioan Chiujdea (Bukaresti MSC), és harmadik az eddig 130 pontig jutó Victor Rusu (Top Cross Otopeni).
A várható program: 10.30 óra – szabadedzés; 12 óra – időmérő; 13.30 óra – verseny, első futam; 15.15 óra – verseny, második futam; 17 óra – díjkiosztó. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük