Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hasznos tapasztalat

Hasznos tapasztalat Sport

Október 19–21. között zajlott Budapesten a Magyar Junior Open, amelyet két 5 pályás squash klubban (Griff Squash & Fitness Klubban és az On-line Squash Klubban) szerveztek meg.

A nemzetközi ifjúsági tornára több mint 20 ország 168 ifi játékosa nevezett be 8 kategóriában (4 fiú és 4 lány). Romániát összesen 3 lány és 9 fiú játékos képviselte három klubtól (Sepsiszentgyörgy, Csíkszereda és Călărași). A Kovászna Squash SKE színeit négyen képviselték. Szabó Nikole GU19-ben indult, és egy győzelemmel, illetve 4 vereséggel a 8. helyen végzett. Vizi Andor BU17-ben 2 győzelemmel és 3 vereséggel a 15. helyen zárt a 30-ból. Bodor Bence BU15-ben 3 győzelemmel és 2 vereséggel a 25. helyen végzett a 35-ből, míg Dávid Márk 4 vereséggel a 30. helyen fejezte be szintén BU15-ben.
– Játékosaim ennél többre képesek. Volt, aki jól küzdött, de erősebb ellenféllel került szembe, illetve olyan is, aki túlidegeskedte a mérkőzést. Ez egy jó tapasztalat volt, sokat tanultak belőle. Sajnos a nyári elején lesérültem, ami hátráltatott a felkészülés során, viszont egy jó sportolónak mindig többet kell tennie, mint amit elvárok tőle – értékelt Bara Hunor edző.
A játékosok nemzetközi versenyeken való részvételét Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala támogatja. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük