Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Idegenben folytatja az OSK

Idegenben folytatja az OSK Sport

Kéthetes szünet után folytatódik az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, az öt mérkőzés óta veretlen Sepsi OSK szombaton délután zsinórbeli harmadik győzelmét igyekszik megszerezni a szintén 9 ponttal rendelkező Jászvásár vendégeként.

„Remélem, hogy a kéthetes kihagyás nem nyomta rá bélyegét a sportformánkra, ezért is ragaszkodtunk a múlt hétvégi szebeni edzőmeccshez, hogy formában tartsuk a játékosokat. Tudjuk, hogy nehéz összecsapás vár minket Jászvásáron, annál is inkább, mivel legutóbb kikaptunk ott, ezt most szeretnénk elkerülni, ennek megfelelően készítettük elő a mérkőzést” – vetítette előre a szombati találkozót Leo Grozavu vezetőedző, utalva arra, hogy az előző idény rájátszásában, július 5-én 3–1-es vereséget szenvedtek a moldvai városban. Ez volt egyébként a Poli egyetlen győzelme az OSK felett, a két együttes eddig nyolc alkalommal mérte össze erejét a bajnokságban, öt sepsiszentgyörgyi győzelem mellett kétszer játszottak döntetlent. A Román-kupa előző szezonjában az elődöntőben találkoztak, a piros-fehérek 5–1-re nyertek.

Hirdetés
Hirdetés

Labdarúgó I. liga, a 7. forduló programja: ma 21 órától FC Argeş–Astra Giurgiu; szombaton 14 órától Chindia–Medgyesi Gázmetán, 16.30-tól Jászvásári Poli–Sepsi OSK, 21.30-tól Kolozsvári CFR–FC Botoşani; vasárnap 18.45-től Hermannstadt–Aradi UTA, 21.30-tól Dinamo–U Craiova; hétfőn 18 órától Voluntari–Viitorul.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük