Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hétfőn érkezik Galac

Hétfőn érkezik Galac Sport

A román szakszövetség közzétette a teremlabdarúgó Román-kupa nyolcaddöntős menetrendjét, amelynek értelmében a másodosztályos Kézdivásárhelyi SE jövő hétfőn 17 órától látja vendégül rangos ellenfelét, az élvonalban vitézkedő Galaci Unitedot.

Február 9–11. között rendezik meg a teremlabdarúgó Román-kupa nyolcaddöntőit – közölte a Román Labdarúgó-szövetség. A küzdelmek sorát a csíkiak indítják szombaton, és hétfőn a kézdivásárhelyiek zárják.

Hirdetés
Hirdetés

A II. liga harmadik helyén álló KSE Futsalnak borítékolhatóan nehéz dolga lesz az I. ligában jelenleg második galaciakkal szemben. Gazda József edző szerint nem feltartott kézzel állnak ki a Duna-partiak ellen, úgy véli, motiváló lehet a játékosoknak ilyen rangos ellenféllel szemben játszani.

Teremlabdarúgó Román-kupa, nyolcaddöntő: szombaton 17 órától Csíkszeredai Imperial Wet–Temesvári Informatika, 18 órától Gyergyószentmiklósi Inter Gyergyó–Gloria Buzău; vasárnap 14 órától Gyergyóremetei Kereszthegy–Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, 15 órától Bukovina Vicov–FK Székelyudvarhely és Kolozsvári Clujana–Dévai Autobergamo, 17 órától Marosvásárhelyi VSK–Jászvásári Futsal Poli, 17.30-tól Fortius Buzău–Dunărea Călărași; hétfőn 17 órától Kézdivásárhelyi SE–Galaci United. A továbbjutás egyetlen mérkőzésen dől el. A Temesvári Informatika a címvédő.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük