Felhívás!

Közeledik az Eb-rajt

Közeledik az Eb-rajt Sport

A sepiszentgyörgyi Sport-All SC egyik kiválósága, Gödri Mártis Huba képviseli Magyarországot kadét -52 kg-os kategóriában a Dániában esedékes EKF Karate Európa-bajnokságon. Amint arról beszámoltunk, Huba az MTK Budapest sportolójaként vívta ki az indulás jogát a kvalifikációs versenysorozatban.

A magyar karate-válogatott jelenleg a Tatai Olimpiai Központban készül a kontinensviadalra, a magyar küldöttség február 6-án reggel utazik a dániai Aalborgba.

„A tatai helyszín eleve motiváló egy sportoló számára, mivel az egykori és jelenlegi sportkiválóságok, olimpikonok egyik főhadiszállása. Naponta háromszor edzünk a csapattal, és számos átbeszélés, pszichés felkészítő, taktikai tanács jellemzi a felkészülésünket. Úgy gondolom, nagyon precíz és szakszerű edzői csapat irányít bennünket, a többi már csak rajtunk, sportolókon múlik. Én megteszek minden tőlem telhetőt, hogy méltó helytállást tanúsítsak” – üzente az edzőtáborból Gödri Mártis Huba.

A korosztályos válogatott irányítóedzője Fischer Mihály, aki egyben az MTK vezetőedzője is, ami megkönnyíti Huba számára a közös munkát. Az Eb-re kiutazik Vass Hunor edző is, aki Huba nevelőedzőjeként jelenlétével szeretne hozzájárulni a háromszéki sportoló sikeréhez.

Sok sikert kívánunk Hubának a közelgő megmérettetésen!

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.