Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Házi karate-liga

Házi karate-liga Sport

A sepsiszentgyörgyi Sport-All SC karateszakosztálya szombaton rendezte meg a Sport-All Karate Liga második fordulóját. A járványhelyzethez igazodva jött az ötlet, hogy egyéb lehetőség híján, egyesületen belül teremtenek versenykörülményeket a kis karatésoknak.

A liga első fordulóját január 27-én, míg a másodikat március 27-én bonyolították le a Sepsi Arénában lévő karatetermükben, ahol közel 60 karatéka mérhette össze tudását. A rendezvény zárt kapuk mögött, az előírt fertőtlenítési és higiénés protokoll betartása mellett zajlott. A torlódás elkerülése végett a versenyzők kis csoportokra bontva mutathatták be tudásukat, míg a szülők otthonról, online közvetítésen keresztül szurkolhattak. A háromfordulósra tervezett versenysorozat célja a versenyrutin és a motiváció fenntartása.

Hirdetés
Hirdetés

Aranyérmet nyertek: Albert Ákos, Antal Gréta, Czofa Tamás, Fejér Balázs, Jankó Andrea, Kányádi Mihály, Király Károly, Olosz Panna, Péter Csiki Csanád, Porzsolt Boglárka, Pulugor András, Sajgó Anna és Sala Bíborka.

Köszönik az egyesület állandó támogatóinak, hogy a jelenlegi helyzetben is partnerek: Orex, Simiro, Comert-Ata, Maravet, Sport-Világ, Thermo Control, Twins Construct, Real Job Solution, Papo, Sebert Tehnologie, Volk Automobile, Tóth-Pál Zálogház.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük