Felhívás!

Újraalakult a Bölöni SK

Újraalakult a Bölöni SK Sport

Bölöni Sportklub Egyesület néven újraalakult a sportklub Bölönben. Mint azt Ferencz Zoltán alpolgármestertől megtudtuk, jelenleg annak bejegyzésével vannak elfoglalva.

A három alapító tag, Pușcaș Mihály, Tudose Róbert és Vajda Sándor Attila közül Pușcaș Mihály személyében jelölték ki az ideiglenes elnököt, hamarosan pedig közgyűlést tartanak.

A tagok szeretnék, ha a bölöni sportélet tiszta lappal indulna, egyelőre a megszűnt focicsapatot szeretnék újra szervezni, de nem zárkóznak el más sportok képviseletétől sem. Ugyanakkor a bölöni focipályát is modernizálnák, jelenleg zajlik annak telekkönyvezési folyamata, ha azzal elkészülnek, akkor pályázati segítséggel vágnának neki a felújításnak – részletezte az alpolgármester.

A bölöni focicsapat néhány éve a IV. ligában szerepelt, aztán visszacsúszott az V. ligába, de ha a klub elkezdi működését, akkor ismét lenne a falunak képviselője, eddig már mintegy tizenhat személy jelezte, hogy szeretne focizni, és csatlakozna a klubhoz. Az egykori klub és focicsapat az anyagiak miatt szüntette be tevékenységét, ezt újból elkerülendő, az önkormányzat a lehetőségek függvényében támogatásáról biztosítja a klubot.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások