Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Határaikat feszegették a sportolók

Határaikat feszegették a sportolók Sport

Az egy év kihagyás után ismét megrendezett Sepsiszentgyörgyi Sportnapok nagy népszerűségnek örvendett, az eseményeken több sportklub is megmutatkozott. A kézdivásárhelyi Old Mickey’s Barbell Club is részt vett a megmozduláson, és a sepsiszentgyörgyi Alpha Functional Gym, a Change Center és a Székelyek a magasban csapatával (az utolsó kettő a főszervező) közösen megszervezték az első Murph Challenge-t, amely igazi kihívást jelentett a versenyzők számára.

Change Center és Székelyek a magasban

A Murph-kihívásra kezdő és haladó kategóriában lehetett jelentkezni. A kezdők mellény nélkül kellett teljesítsék a 1.6 kilométer szaladást, a 100 húzódzkodást, 200 fekvőtámaszt, 300 guggolást, majd ismét 1.6 kilométer szaladást. A Pro kategóriás lányok mindezt 6, míg a fiúk 10 kilogrammos mellénnyel csinálták végig. A kihívást 50 perc alatt kellett teljesíteni, de a dobogóra azok álltak, akik a legkevesebb idő alatt tudták végig csinálni a megadott feladatokat.

Hirdetés
Hirdetés

Kézdivásárhelyről tízen – Kozma Orsolya, Szász Imola, Márton Mária, Gazda Réka, Sipos Andrea, Sipos Ottó, Molnár Péter, Kásás Norbert, Rétyi Jonathán, Furtună Cantemir – vettek részt a versenyen. Márton Mária (35:19) elsőként végzett kezdő kategóriában, másodikként a sepsiszentgyörgyi Alpha Functional Gym csapatából Gábor Imola (36:58) ért célba, míg Sipos Andrea (39:17) a dobogó harmadik fokára állt fel. A kezdő férfi kategóriában Erőss Zoltán (28:42) diadalmaskodott, a kézdivásárhelyi Molnár Péter 32 percével második helyezést ért el, a bronzérmet pedig Kovács Zsolt (36:48) kapta. A Pro kategóriás lányoknál Kozma Orsolya (33:30) első és Szász Imola (46:56) második díjban részesült, a férfiaknál az első díjat Tontsch Szilárd (35:11) szerezte meg, az ezüstéremben Páll Lehel (35:26) részesült, míg a bronz a kovásznai Furtună Cantemirnek (35:28) jutott.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük