Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hangolnak az OSK-nál

Hangolnak az OSK-nál Sport

Új hátvéd érkezését jelentette be a nyári felkészülését hétfőn megkezdő Sepsi OSK. A Román-kupagyőztes sepsiszentgyörgyi labdarúgócsapat két nap múlva Ausztriába utazik edzőtáborba, de még ma ellenfelet kap az Európai Konferencia Ligában.

Hirdetés
Hirdetés

Új játékossal bővült a Sepsi OSK kerete: Ciobotariu Denis három évre szóló szerződést írt alá. A 24 éves hátvéd az elmúlt idényt a Kolozsvári CFR-ben kezdte meg, de a téli szünetben kölcsönadták az FC Voluntari-nak – többek között az OSK elleni kupadöntőn is kezdőként szerepelt. Pályafutása során még játszott a Bukaresti Dinamónál és a Chindia Târgovișténél is. Egy másik bejelentés szerint a piros-fehérek egy évvel meghosszabbították Adnan Aganovic szerződését, a 34 éves horvát középpályás 2020 nyarától erősíti a csapatot.

Ma sorsolnak az Európai Konferencia Ligában, így a második selejtezőkörben érdekelt Sepsi OSK megismeri ellenfelét, a háromszékiek nem lesznek kiemeltek. A piros-fehérek június 17-én utaznak az osztrák Kaprunba, ahol négy felkészülési meccs is szerepel a programban a Ferencvárosi Torna Club (június 22.), a lengyel Legia Warszawa (június 24.), a bolgár CSZKA Szófia (június 27.) és a német Karlsruher SC (június 30) ellen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük