Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Gyülekező a Sepsi OSK-nál

Gyülekező a Sepsi OSK-nál Sport

Befejeződött a vakáció a Sepsi OSK számára, a piros-fehér mezesek ma gyürkőznek neki a téli felkészülésnek, januárt 10-től pedig már törökországi edzőtáborban hangolódnak a tavaszi idény kihívásaira.

A Sepsi OSK számára a téli felkészülési időszak hazai környezetben rajtol, majd január 10. és 24. között a törökországi Belekben edzőtáborozik a csapat, ahol a napi edzések mellett négy felkészülési meccs is szerepel a programban: január 16-án az azerbajdzsáni Zira FK, 18-án a lengyel Korona Kielce, 21-én a bolgár PFK Beroe és 23-án az orosz FK Arsenal Tula együttese lesz az ellenfelük.

Hirdetés
Hirdetés

Idei első hivatalos meccsüket február 1-én a Nagyszebeni Hermannstadt ellen vívják idegenben, majd rá egy hétre a Jászvásári Polit fogadják. Február 15-én az FC Botoşani látogat Szentgyörgyre, majd 22-én, az Astra Giurgiu elleni kiszállással zárul az alapszakasz a mieink számára.

Ugyancsak a csapatunktól származó információ szerint közös megegyezéssel szerződést bontottak a holland állampolgárságú, marokkói származású Hilal Ben Moussa középpályással, aki a nyáron érkezett Sepsiszentgyörgyre, ám nem jutott játéklehetőséghez.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük