Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Értékes bronzérem

Értékes bronzérem Sport

Január 3–5. között Budapesten, a Hungarian Mini Cadet Open nevet viselő rangos nemzetközi viadalon léptek asztalhoz a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK pingpongozói (edző: Kerekes Barnabás, Kanabé Szilárd), Canea-Kocsis András szerepelt a legjobban, csapatban bronzérmet nyert.

Canea-Kocsis András Cueşdean Rareşsel az oldalán a selejtezőcsoportban három győzelemmel indított, a holland TT4You ellen 3–2-re, míg a magyar Mohács TE és az Austria C csapat ellen 3–0-ra nyertek. A főtáblán előbb 3–0-ra verték Csehország 3-as számú csapatát, majd a második körben a görög Filia Orestiades ellen diadalmaskodtak 3–1-re. Az elődöntőbe jutásért a legények Csehország 1-es csapatát gyűrték le 3–2-re, majd az elődöntőben a francia Pay de La Loire ellen torpantak meg (3–1-re alulmaradtak), így bronzérem került a nyakukba. Kovács Kristóf a szlovák Biksadsky Tomasszal alkotva közös frontot egy győztes és egy elveszített meccs után nem jutott főtáblára.

Hirdetés
Hirdetés

Egyéniben András és Kristóf is főtáblára jutott, ahol viszont az első körben olyan kiemelttel kerültek össze, akiktől vereséget szenvedtek. „Rendkívül tanulságosnak bizonyult ez a verseny, mivel játékosainknak nem mindennap adódik lehetőségük különböző stílusú ellenfelekkel ilyen színvonalú meccseket vívni. A csapatban elért eredmény kiváló, nagyon erős mezőnyben sikerült kiharcolni a bronzot” – értékelt Kerekes Barnabás.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük